LEVENDE MUSIK, DER FÆNGERPeach
LEVENDE MUSIK, DER FÆNGER

Vi er et 4 mands rock/pop-orkester, med et sangkatalog, der spænder er over fem årtier, bestående af det vi kalder "godt brugt rock/pop " og sange du havde glemt at du elskede.
Det, der i 1996 startede som en duo på en højskole, blev senere udvidet til en klassisk rock-opstilling, med 2 guitarer, bas og trommer. Siden da har vi spillet et utal af jobs på spillesteder i hele landet, såvel som til private arrangementer og firmafester. Det har givet os flexibiliteten og repertoiret til at spille alle typer jobs, store og små, elektriske og akustiske.
Udover jobs her i landet, er det også blevet til flere arrangementer i Spanien og Grækenland og vi har også haft fornøjelsen af at spille på det gode skib Costa Magica i en uge.

De seneste par år har vores repertoire fået en saltvandsindsprøjtning, idet vi har kastet os over at spille akustisk. Det har vist sig at virke rigtig godt, levende og involverende for publikum at skrue lidt ned for forstærkerne og op for spilleglæden og sideløbende med alt dette, har vi med en keyboard-mand under navnet New Standard Orchestra spillet til Dans Under Palmerne på Fuerteventura, sammen med Michael Olesen, Morten Kjeldgaard, Mille Funk og Jenna Bagge fra tv2s Vild med dans. Det ser du lidt om her.
 
 
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Under menu punktet "referencer" har vi samlet et par udtalelser fra folk vi har haft fornøjelsen af at spille for.
Peach 1996 - 2022  | Tlf.: +45 26 35 66 23