Peach

Kontakt: +45 26 35 66 23

Peach

Kontakt: +45 26 35 66 23

Pris & vilkår

Vi giver ikke en fast pris på et arrangement, da der er mange faktorer i spil, varigheden af jobbet og mængden af udstyr, der skal medbringes spiller en vigtig rolle. Så skriv eller ring for et uforpligtende tilbud. Kontakt.

Vi er bosiddende i Københavns området og spiller derfor primært jobs på Sjælland. Vi tager også gerne til andre landsdele, så længe at transportudgifterne bliver dækket.

Da vi medbringer omkring 500 kg udstyr er det væsentligt at få oplyst om der er særlige adgangsforhold til jobbet. Længere trappeopgange, steder hvor vi skal transportere udstyret over længere afstande, områder med parkering forbudt og lignende. Her vil det være nødvendigt at detaljerne er aftalt på forhånd.

En musiktime er ca. 45 minutter og ca. 15 minutters pause. I pauserne kan vi sætte afdæmpet musik. Særlige ønsker hertil aftales efter behov. Vi sætter gerne musik på i 10-15 min efter vi er færdige med at optræde, så I har mulighed for at få gang i eget anlæg.

Det aftalte sluttidspunkt er gældende, også selvom jeres selskab er forsinket. Her skal det også nævnes at vi bruger 30-45 minutter på at stille op, så skal vi spille fra 22.00 - 01.00 skal der være klar til os kl 21.15.

Vi forventer ikke forplejning, men ser meget gerne at der er drikkevarer; vand, sodavand og eventuelt kaffe til rådighed.

Betalingen er det aftalte beløb kontant ved arrangementets afslutning. Er dette ikke muligt, så gør venligst opmærksom på det ved bookningen, så finder vi en løsning.

Når PEACH er booket endeligt, fratager det os muligheden for at acceptere andre jobs på den pågældende dato. Forespørgsler på pris og ledige datoer og lignende forpligter naturligvis ikke, men når der er givet endeligt tilsagn, så er aftalen bindende, med mindre andet er specifikt aftalt. Vi har få gange haft uheldige oplevelser med folk, der har aflyst på datoer, hvor vi havde flere forespørgsler.

Vi spiller normalt 3x45 minutter eller 2x60 minutter og som udgangspunkt ikke mere end 4x45 minutters musik. Det er vores erfaring at det er stort set umuligt at holde festen i gang længere, og vi sætter en ære i at levere fuld energi i al den tid vi er på. Herunder ser vi at natmaden som oftest får festen til at ebbe ud, så den kan med fordel serveres efter musikken.